Rabobank Coorporatiefonds

Het past bij de oorsprong van de Rabobank actief te zijn op het maatschappelijke vlak. Door kennis, geld en middelen in te brengen. Het coöperatiefonds is bedoeld voor onze lokale samenleving. Het fonds steunt vernieuwende initiatieven en projecten die gericht zijn op versterking van maatschappelijke, sociale of culturele leven. Initiatieven die de vitaliteit en de kwaliteit van de samenleving bevorderen. Die het leven prettiger maken. Een bijdrage uit het fonds draagt bij aan een betere leef- en werkomgeving van de lokale gemeenschap en dus van de klanten van de Rabobank.

Stichting Ondersteuning Carnaval Losser O.C.L.

Deze stichting is een businessclub die in de jaren 70 van de vorige eeuw in het leven is geroepen om het makkelijker te maken voor gegadigden om Prins Carnaval van Losser te kunnen zijn. Daartoe doneren een grote groep ondernemers jaarlijks een bijdrage die in belangrijke mate is bestemd voor de ondersteuning van de Prins, de Jongerenprins, de Jeugdprins en de Jeugdprinses. Op deze manier dragen zij een steentje bij in de kosten van een Prinsenschap.

Designstudio Twente

De website van Stichting Lossers Hart is gesponsord door freelance designer Kim Vlaardingerbroek van Designstudio Twente uit Losser. “Ik denk graag mee met mijn klanten. Startende bedrijven, MKB’ers en ZZP’ers maar ook webdesign- en reclamebureaus schakelen me in voor het ontwerpen van huisstijlen, het opmaken van drukwerk en het ontwikkelen van websites. Ik streef ernaar om iedere klant positief te verrassen met een passend design en daar zet ik me 100% voor in!